Monday, November 30, 2009

kurdele nakışı salon takımı

salon takımı 'nı büyütmek için resmin üzerine tıklayınız

salon örtülerinden kurdele nakışı salon takımı.bakarmısınız kurdela nakışı 'nın güzelliğine.çok itinalı işlemiş benim arkadaşım.elerine sağlık Ayşe.




Tuesday, November 24, 2009

KURBAN BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN

tüm ziyaretçilerimizin ve milletimizin kurban bayramını kutlarım.bayramların kardeşlik ve mutlulukları pekiştirdiği günlerdir.Mutluluklar sizlerle olsun.


Sunday, November 22, 2009

Kasnak işi şal modelleri

şal modelleri 'ni büyütmek için resmin üzerine tıklayınız

bu şal modeli aşağıda görülen yuvarlak kasnak ile yapılıyor.şal modeli'nin çiçek motifi kasnak ile çıkarılarak daha sonra şal a monte edilerek örülüyor.zaten resimde şal 'ın çiçek motifinin yapılışıda gösterilmiş durumda.kasnakta uzak ve yakın ip tutucular bulunuyor.ip onlara takılarak dolanıyor ve çiçek motifi ortaya çıkıyor.bu şal modelleri 'ni ulukışlada annemin komşusu Zehra teyzenin kızı yapmış.bu arada modellik yapanda benim tabiki.ellerine sağlık diyoruz el örgüleri için ona.




Wednesday, November 18, 2009

Yeni dantel modelleri

dantel modelleri 'ni büyütmek için resmin üzerine tıklayınız


çok canlı bir dantel modeli .pembe ve beyaz dantel ipleri ile yapılmış ve renk uyumu çok iyi değilmi.dikdörtgen şeklindeki bu dantel modelleri salonda değişik yerlerde kullanılabiliyor. tabiki salon dantelleri ni sizler kare şeklindede yapabilirsiniz zevkinize göre.




Saturday, November 14, 2009

yeni havlu kenarı dantelleri

aslında bu havlu kenarı örneğini mutfak havlu kenarlarındada kullanabilirsiniz.bazı yerlerde ispanyol eteği modelide deniyor.bu dantel örnekleri 'ni gönderen hava hanıma teşekkürlerimizi bir borç biliriz.daha dantel modelleri 'nden varmı hava abla.bekleriz onagöre. :) :) :)




Tuesday, November 10, 2009

masa danteli modelleri

işte dantel .Ayşe hanımdan birtanede masa danteli.çok şık bir dantel örneği sizlere sunar.biliyorum daha çok dantel modelleri yollayacak ve ben sizleri bu danteller ile buluşturacağım.ellerine sağlık .teşekkür ederiz .devamını bekleriz ona göre Ayşe hanım.




Friday, November 6, 2009

İğne oyası modelleri

işte dayanamam iğne oyaları 'na.hele birde böyle rengarenk olursa .okadar canlı renklerle yapılmışki sanki benim özel zevkime göre.Niğde/ulukışla 'dan Serap hanım iğne oyası modelleri için çok teşekkür ediyoruz.ellerinize sağlık.bu siteye okadar çok katkıda bulundunuzki ,sizlerin sayesinde renklendi bu site.





Monday, November 2, 2009

vitrin takımı örnekleri

Konya 'dan Ankara 'ya yeni taşınan arkadaşım Ayşe hanımın ellerinden bir vitrin takımı örnekleri sizlerle paylaşıyor.çok güzel bir dantel örneği sizlerin beğenisine sunuluyor.teşekkürler Ayşe hanım ellerinize sağlık.





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...