Saturday, May 30, 2009

yeni iğne oyaları 21

İğne oyaları 'nı büyütmek için resmine tıklayınız





bu gün konumuz iğne oyaları .öncedende söylemiştim en sevdiğim yayın iğne oyası örnekleri yayınlamak.şu rengarenk güzelliğe bir bakarmısınız.ben bu oya örnekleri 'ni görünce mest oluyorum valla.sizlerinde sevdiğini tahmin ediyorum bu oya modelleri 'ni.

Wednesday, May 27, 2009

havlu kenarları 34

havlu kenarları 'nı büyütmek için resmin üzerine tıklayınız




benim ,kendimin ördüğü havlu kenarları .uzun zamanda bitirebildim havlu kenarı örnekleri 'ni ama sürekli işleyemediğimden oldu.elim değmedi anlayacağınız.aslında ben sevmiyorum uzun zaman almasını.nasıl beğendinizmi havlu dantelleri 'mi.herkeze selam ve saygılar.

Monday, May 25, 2009

Çarkıfelek Lif örnekleri

Lif örnekleri 'ni büyütmek için resmine tıklayınız




çarkıfelek lif örnekleri .pembe ve beyaz renklerle örülmüş güzel bir lif modelleri .zevkinize görede değişik renkli iplerdende yapabilirsiniz tabiki.bu lif örneği 'ni gönderen çok değerli ziyaretçim olan Derya baykara arkadaşımıza çok teşekkür ediyoruz.

Sunday, May 24, 2009

Havlu kenarı dantelleri 33

dantel örnekleri 'ni büyütmek için resmin üzerine tıklayınız




Erzurumdan çok kıymetli arkadaşım Tuğbanın Havlu Kenarı dantelleri .dantel örnekleri 'de kendisi kadar narin.bu yayınladığım havlu kenarı örnekleri arasında en beğendiğim havlu kenarı diye düşünüyorum.Tuğbaçığım elindeki diğer dantel örnekleri 'ni veya dantel 'i gönderebilirsin.çeyizin çok geniş ben biliyorum :) :) :) neyse şakalar biryana ellerine sağlık Tuğba teşekkür ediyoruz sana.

Saturday, May 23, 2009

oya modelleri 70

oya modelleri 'ni büyütmek için resmine tıklayınız




işte size mekik oyaları .genel olarak oya modelleri olarak yazdım.oya örnekleri de olabilir.ne farkeder değilmi.renkli ve çok canlı bir örnek.nurah hanım kayseriden göndermiş.örneklerin çekimini gayet güzel yapmış .her iki resimde net.bu siteye el vererek örnek gönderen tüm arkadaşlarıma teşekkürü bir borç bilirim.ellerine gözlerine sağlık onların.

Wednesday, May 20, 2009

Dantel Örnekleri 213

dantel örnekleri 'ni büyütmek için resmin üzerine tıklayınız



meraba değerli ziyaretçilerim.bir süre yayından uzak kaldım.tekrar aranıza
gül motifli kenar dantel örnekleri ile dönüyorum.tabiki sitemi ve sizleri çok özlemiş olarak.hasretle hepinizi selamlıyorum.

Tuesday, May 5, 2009

Lif örnekleri 48

Lif örnekleri 'ni büyütmek için resmine tıklayınız




renkli iplerle yapılmış lif örnekleri .böyle rengarenk lif modelleri insana banyoda neşe verir değilmi.zaten canlı renkler benim ruhumda var.mat ve boğuk renklere göre canlı renkler beni neşelendiriyor.

Monday, May 4, 2009

iğne oyası örnekleri 20

İğne oyası Örnekleri 'ni büyütmek için resmine tıklayınız




uzun süredir iğne oyası örnekleri yayınlamıyordum.en fazla yayınlamayı sevdiğim oya örnekleri 'ndendir.yemeni etrafına geçirilmiş bu rengarenk oya modelleri 'ni severek sizlere sunuyorum.ikinci örnek biraz parlamış ve istediğim gibi net değil ama ilk örnek oldukça iyi sanırım.Derya hanımın ellerine sağlık.Bu iğne oyaları 'yla katkısı için çok teşekkür ediyoruz.

Saturday, May 2, 2009

Oya modelleri 68

Oya modelleri 'ni büyütmek için resmin üzerine tıklayınız




geçen yıl işlediğim oya modelleri 'nden bir örnek.unutmuşum ,geçenlerde sandığımı düzenlerken gördüm ve sizlerle paylaşmak istedim.daha birçok oya modelleri yayınlayacağım.beni takip ediniz. :) :) tabi sizlerden gelen oya örnekleri 'nede yervereceğim dostlarım.

Friday, May 1, 2009

Boncuklu havlu kenarı 32

dantel örnekleri 'ni büyütmek için resmin üzerine tıklayınız

boncuklu havlu kenarı 'nı Ankaradan Derya arkadaşım göndermiş.dantel 'in ortasına boncuk eklenmiş.havlu kenarı örnekleri örneği tek resim olarak geldiği için tek yayınlıyorum.dantel ve dantel örnekleri gönderilerinizde örneğin yakın ve uzak görüntüsünü alırsanız çok daha anlaşılır olur.teşekkürler Derya.ellerine sağlık


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...